19 Ocak 2016 Salı

Deadpool Hakkında Bilinmeyenlerin Detaylı İncelemesi

Deadpool Hakkında Bilinmeyenlerin Detaylı İncelemesi

"Merc with a Mouth" Wade Wilson'ı henüz tanımıyorsanız, çok şey kaçırdığınızı birazdan anlayacaksanız. Eğer tanıyorduysanız, bu kadar samimi olmuşmuydunuz bilemiyorum! Deadpool son yılların en çok beğenilen Marvel karakteri fakat henüzsinema evreninde yerini tam anlamıyla alamadığı için, popüler kültürde yerini tam olarak alamadı. Ama bu değişmek üzere... Yenilmez mi istemiştiniz, kulak tıkacınızı unutmayın çünkü yenilmezin daniskası ile tanışmak üzeresiniz.

deadpool bilinmeyenler, deadpool inceleme, deadpool ipculari, deadpool gizemleri, 

Deadpool Hakkında 5 Bilinmeyen ve Fazlası

Yetenekleri

Yetenekleri
Deadpool'un keskin nişancılığı mı yoksa her durumda konuşabilmesi mi en iyi yeteneği karar vermek zor. Fakat Wolverine'den alınan kendini iyileştirme yeteneğinin çok daha güçlüsü var bu adamda. Vücudu kanserini yenileyen ve yok eden bir sistemle ilerliyor, bu yüzden de akli dengesi biraz bozuk... Ah, ona acımadan önce iyi bir ninjitsu ustası olduğunu söylemeyi unutmayalım.

Geçmişi ve gerçek kimliği

Geçmişi ve gerçek kimliği
Wade Wilson. Kansere yenik düşen kahramanımız çözümü Weapon X programında bulmuş olsa da, onu iyileştirdikleri kadar bir canavara da dönüştürmüş olduklarını kabul edelim. Başarısız olarak damgalanan bir denek olan Wade, nakledildiği hastanede oynalına bir oyundan alır yeni adını. Sıradaki ölecek kişinin kim olduğu üzerine oynanan bir bahis oyunudur bu: Deadpool. Kendi kaderini çizmeyi seven adamımız için macera yeni başlıyor.

Hastalanmayan hasta adam

Hastalanmayan hasta adam
Daha önce 3 kere öldüğünü söylemesi bile garip. Fakat burada bir gariplik var, Thanos'un sevdalı olduğu Ölüm ile gönül bağı kuran Deadpool, Thanos'un gazabına uğramıştır ve, her zaman ölümden geri döndürecek şekilde onu lanetlemiştir... Yani, bu adam cidden ölümsüz. Cildi iyileşmeyen, her öldüğünde daha da aklını yitiren hastalanmayan hasta bir adam var karşımızda. Siz hala 4.duvarı yıkıp okuyucu ile konuşmasını mı garipsiyorsunuz?

İlk çıkış ve sinema

İlk çıkış ve sinema
1991 yılında Rob Leifeld tarafından yaratılan Deadpool, Spiderman, Punisher, Wolverine gibi karakterlerin abartılı bir kombini aslında ama, en magazinsel yanı DC'ye ait olan Deathstroke'tan esinlenilmiş olması... İki karakterin de soyadının Wilson olması tesadüf mü yani? Bunun yanı sıra, sinema filminin çekimleri videodaki görüntülere göre harika gidiyor ve bu sefer gerçekten çok başarılı. Kostümden tavırlara kadar! X Men Origins: Wolverine'deki Deadpool'u yok sayacaklar, merak etmeyin. Fakat Ryan Reynolds yine Wade Wilson.

Bir sürü Deadpool ve dostlar

Bir sürü Deadpool ve dostlar
Deadpool'un farklı evrenlerden bir araya gelmiş olan dostlarını biliyor musunuz? Dogpool? Lady Deadpool? Headpool?... Deadpool Kills Deadpool hikayesinde bunları Deadpool'un katledişini okumak istersiniz, eminim. Özellikle Headpool'un mikrodalgada patladığı anı! Spoiler olmadı galiba, sonuçta bu yazının amacı bu. Deadpool biraz yalnız biri olsa da herkesle maceraya koşmuştur. Spiderman'e çok yakın hissedip, Wolverine ile de kanka olduğuna inanan Deadpool'a insan hem üzülüyor, hem de tiksiniyor.

Ve onlarca extra bilgi!

Ve onlarca extra bilgi!
İnanın anlatmakla bitmez... Hydra ajanı Bob'u parasıyla kiralayıp, ona bir kuş kostümü giydirip kendisinin de Batman'cilik oynadığı saçma sapan bilgiler bile olsa, Deadpool ile her bilgi çok keyifli. Chimichanga aşkına!

deadpool basrol oyuncusu kim


 DEADPOOL Basrol Oyuncusu KİMDİR?
Deadpool Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından ilk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonra Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama tam olarak iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır. Yaratıcılarından Rob Liefeld bir Teen Titans hayranıdır oradaki Deathstroke'un parodisi olarak Deadpool ortaya çıkmıştır. Deathstroke'un gerçek adı Slade Wilson'dır Deadpool'un ise Wade Wilson'dır.Merc With a Mouth olarak tanınır çünkü çok konuşkandır. Domino onun konuşarak bir adamı intihar bile ettirebileceğini söyler. Deadpool'u diğer karakterlerden ayıran özellikse onun 4. duvarı kırabilmesi yani kendinin bir çizgiroman (oyun, çizgifilm vs.) karakteri olduğunu bilmesidir. Okuyucu ile iletişime geçebilir, gerçek dünyayla alakadar konuşabilir bu çoğunlukla okuyucuyu güldürür. Deadpool Taco ve Chimchanga'ya bayılır.Komik ve sapık bir kişiliğe sahiptir . Kafasında iki ses vardır biri akılcı diğeri ise eğlenceli fakat saçma şeyler söylemektedir.



DEADPOOL'UN YETENEKLERİ
Deadpool bir katildir. Sınırları vardır,kadın ve çocuk öldürmez.Düşmanlarını öldürmek onun için bir sanat gibidir.Her öldürüşüne özen gösterir. Ninja eğitimi vardır ayrıca çok da iyi nişancıdır; her silahı kullanabilir ve bunu ister.Kendini ışınlamak için yanında ışınlanma aleti taşır. İyileşme yeteneği çok güçlüdür.İyileşme yeteneği Hulk'ın onu parçalamasına bile dayanabilir.Kafasının ya da vücudunun herhangi bir parçasının kopmasına alışıktır.Deadpool'un iyileşme yeteneği Wolverine'e göre daha iyidir ve ona süper insan kuvveti de verir.Zehir ve alkol benzeri şeylere dayanıklıdır asla sarhoş olmaz.İyileşme yeteneği onun beyin hücrelerini öldürüp canlandırdığından delidir ve şizofrendir.Kafasında onu yansıtan 2 kişiliği daha vardır.Çizgi romanlarda onun düşünce kutuları bu yüzden 2 türdedir.Derisi kanser hücrelerini yeniler ve öldürür bu yüzden derisi çok çirkindir bu nedenle asla kostümünü ve maskesini çıkarmaz.Görsel hafızası çok iyidir kolayca unutmaz.Deli olmasının yanında çok iyi plan yapar.Planları herkese çok saçma gözükür ama en sonunda bütün planları tutar.Ayrıca Deadpool ölümsüzdür fakat ölümsüz olmasının nedeni iyileşme yeteneği değildir. Ölümsüz olmasının nedeni Thanos' un onu lanetlemiş olmasıdır.Yeni X-force 800 yıl sonraki gelecekte hala onun yaşadığını görür. Ayrıca Deadpool İngilizce'nin dışında Almanca,İspanyolca ve Japonca da konuşabilir.Aynı zamanda deli olduğu için beynine girilemez. Telepatlara karşı dayanıklıdır.Yani Professor X gibi kişiler ona pek bir şey ifade etmez.



Marvel'in çizgi roman kahramanı Deadpool, artık çizgi roman kahramanı olmaktan çıkıyor!Ölümsüz ve çılgın kahraman olarak tanınan Deadpool, gelecek en kaliteli filmi ile Marvel hayranlarını bir hayli sevindirdi. Çünkü Wolverine filminde yer aldı ancak dikkatleri o kadarda üzerine çekemedi. Deadpool'un ölümsüzlüğü, çılgın olması ve bir o kadarda rahatlığı ile dikkat çeken fragmanda DP'nin düşmanını da görüyoruz. Baş rol oyuncu Ryan Reynolds fragmanla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamasında Her ne kadar burada Deadpool'un tam bir fragmanını göstermek istesem de henüz görsel efektleri tamamlamadık. 3 hafta içerisinde sizlere bir şeyler gösterebiliriz dedi. Bu da, yayınlanan fragmanın tam halini izlemediğimiz'i belirtiyor. Fragmanın tam hali ise 3 Hafta içerisinde yani 26 Ağustos gününe kadar gelmesi gerek. Yönetmen koltuğunu Tim Miller, Deadpool karakterini ise Yeşil Fener filminini baş rol oyuncusu Ryan Reynolds alıyor. Deadpool 12 Şubat 2016 Tarihinde sinemalarda.
Deadpool’un kısa fragmanı birkaç gün önce çıkmıştı. Fragman kısa olduğu için dolayısıyla filmle ilgili çok fazla bilgiye de erişememiştik. Dün yayımlanan uzun metrajlı fragman, Deadpool’la bazı fikirleri edinmemizi sağladı.

Eğlenceli bir katil! olan Deadpool, filmde aksiyonla birlikte mizah yeteneklerini ön plana çıkarıyor. Deadpool’un bu hale nasıl dönüştüğünü ise takipçisi olanlar bilirler fakat biz yine de ufak bir bilgilendirmede bulunalım: Wilson, kanser olduğunu öğrenir ve Weapon-Xismindeki askeri deney programında tedavi olabileceğini öğrenir. Kanser çok ileri düzeyde olduğu için tıbbi açıdan yapılacak bir müdahale kalmıyor ve biliminsanları Wilson üzerinde farklı yollar deniyor. O farklı yollar, Wilson’ın değişerek Deadpool karakterinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Fragmanda da izleyeceğiniz üzere Deadpool, her türlü silahı kullanabilen ve ninja eğitimi alan bir katil. Ama onun da kendine göre bazı kuralları var, asla kadın ve çocuk öldürmez. (hisli bir katil yani) 

Deadpool karakterini oynayan Ryan Reynolds’un Green Lantern (Yeşil Fener) adında yeşil bir süper kahramanı canlandıran filmi bulunuyor. Fragmanın bir anında ‘Lütfen bana süper bir yeşil kıyafet yapmayın, ya da hareketli’ diyen Deadpool, eski filmlerine gönderme yapacak kadar da sıra dışı bir karakter. (Spoiler -silahtan çıkan dumanları burnundan içine çektiği sahne beni bitirdi-)

Deadpool Kimdir ? kim ?

Deadpool Kimdir sorunun cevabi her yerden duymaya basladim.Bu yuzden bu konuyu aciyorum.Deadpool hakkindaki her seyi bu makalede bulacaksiniz.Eger deadpool u seviyorsaniz bizi desteklemek istiyorsaniz bu sayfadaki reklamlara tiklayarak bize destek olabilirsiniz.
Deadpool kimdir Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından ilk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonra Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama tam olarak iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır. Yaratıcılarından Rob Liefeld bir Teen Titans hayranıdır oradaki Deathstroke'un parodisi olarak Deadpool ortaya çıkmıştır. Deathstroke'un gerçek adı Slade Wilson'dır Deadpool'un ise Wade Wilson'dır.
Özel Güçleri
* İyileşme özelliği
* Süper insan kuvveti,çevikliği
* Işınlanabilme
* Nişancılık
* Askeri Eğitim
* Üstün Ninjutsu yetenekleri
#Deadpool'un Doğuşu
Weapon-X adı verilen askeri deney programınının kanserini tedavi edebileceğini öğrenen Wilson öneri üzerine programa kayıt olur. Kanserinin çok ileri safhada olması ve tıbbi açıdan yapılabilecek bir şeyin kalmamış olması yüzünden bilim adamları farklı bir yol izlerler. Buna göre Wolverine'in tedavi faktörü Wilson'a eklenecek, lakin bu tedavi faktörü kanserin öldürdüğü her bir hücreyi anında üretebilmesi için geliştirilecektir. Bu nedenden ötürü Deadpool'un tedavi faktörü Wolverine'e göre üstündür.
Deney başarısız olur ve tedavi faktörü Wilson'u etkileyeceğine vücudunu istila eden kanser dokusuyla etkileşime geçer. Neticesiyle, kanser olağandışı bir hızla Wilson'ın bütün vücuduna yayılır. Deneyin başarısız olduğuna kanaat getiren bilim adamları Wilson'ı başarısız deneklerin yanına atarlar.
Hakkında Bilmedikleriniz
-Tüm Jackie Chan filmlerini izlemiştir.
-Üyesi olduğu Thunderbolts'un bütün üyelerini öldürmek için ayrı ayrı planlar yapmıştır. Takım Red Hulk, Elektra, Venom (Flash Thompson), Ghost Rider ve Punisher'dır.
-Gerçek adının her ne kadar Wade Wilson olduğu söylense de bunun ne kadar gerçek olduğu bilinmemektedir.
-Çocukluk kahramanı Captain America'dır. Buna rağmen onunla dövüşürken acımasız olabilir.
-Spider-Man'in kostümünün onunkine benzediğini düşünür. Onunla pek alakası olmayanlar ona Ninja Spider-Man'de demiştir.
-En iyi arkadaşının Wolverine olduğunu düşünmektedir.
-Maskesi olmadan çoğunlukla mutsuz bir görünümü ve davranışı vardır.
-Bullseye ona karşı pes edip dövüşmek yerine ona çok para teklif edince süper zengin olur en sonunda kendine bir televizyon alır.Bir süre Batman gibi süper kahramanlık yapar bu süre içerisinde yardımcısı olarak Hydra Ajanı Bob'u yanına alır ve onu bir kuş gibi giydirir.
-Deadpool bir keresinde Loki tarafından lantlenmiştir.Lanet onun Tom Cruise gibi görünmesine neden olmuştur.
-Gambit bir keresinde Deadpool ile yaptığı dövüşten sonra onunla karşılaşmanın intiharla aynı şey olduğunu söylemiştir.
-Ultimate Spider-Man serisinde kötü bir karakterdir.Suratındaki deri yoktur bu yüzden kafası bir çeşit fanusun içindedir üzerine maskesini takmaktadır.
-Deadpool'un konuşma balonları diğer karakterlerden farklı olarak her zaman sarı olarak çıkar.Bunun nedeni karakterini yansıtmasıdır(Kimse onun sesinin neden özel olduğunu bilmez).Blind Al ilk gözüktüğü yıllarda Deadpool'un sesini "benzin ve çakıl taşı" karışımına benzetmiştir.

Deadpool Kimdir.deadpool kim, deadpool basrol kim, deadpool oyunculari, 

Deadpool Oyuncu kadrosu

Deadpool ne zaman vizyona giriyor? Deadpool fragman izle

Vizyona girmeye hazırlanan film’lerden olan Deadpool 12 Şubat 2016 tarihinde vizyonda olacak. Türkçe dublaj olarak yayınlanacak Film Sinema severlere hoş vakitler geçireceğe benziyor. Peki Deadpool filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar..


Vizyon Tarihi    12 Şubat 2016
Yönetmen: Tim Miller
Oyuncular: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein devamı...
Tür   Aksiyon , Macera , Komedi
Ülke  ABD
Marvel Stüdyoları'nın yeni bir X-Men spin off'u olan projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıracak isimse Ryan Reynolds. Deadpool karakteri, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip olacak.



Şubat ayında vizyona girecek olan Deadpool filmi, Çin‘de gösterime giremeyecek.
Deadpool Oyuncu kadrosu  Çin Basın Yayın, Radyo Sinema ve Televizyon Devlet Dairesi tarafından alınan karara göre; şiddet içerikli görüntüler, çıplaklık ögeleri ve argo dil gerekçe gösterilerek Deadpool filmine yasak getirildi.
Deadpool Oyuncu kadrosu  THR‘ın filmin yapımcı ve yayıncı stüdyoları olan 20th Century Fox/Marvel Studios‘a yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, filmin yapımcıları Deadpool’un yumuşatılarak Çin’de gösterilmesi fikrine, filmin hikayesini bozacağı gerekçesiyle karşı çıktı. Böylece, Deadpool’un Çin’de vizyonda olması çıkmaza girdi.
Deadpool Oyuncu kadrosu  Dünya film pazarında ikinci sırada yer alan Çin‘de böyle bir yasağın uygulanacak olması Deadpool için büyük bir kayıp olabilir. Zira, 2015’in başlarında gösterime girenKingsman: The Secret Service filmi, şiddet ögeleri içermesine rağmen yasaklanmamış ve ilk gününde 24,25 milyon dolar gelir elde etmişti.
Deadpool, 12 Şubat 2016’da Türkiye’de vizyona girecek. 

Deadpool Oyuncu kadrosu X-Men karakterlerinden biri olan Deadpool'un kendi filminden her yayınlanan video ayrı bir eğlenceli oluyor.

Son yayınlanan fragmanında Deadpool'un romantik film seven kadınlara iyi bir haberi var. 

"Bırakın erkek arkadaşınız süper kahraman filmine geldiğini sansın, aslında Deadpool romantik bir film(!)"


Ryan Reynolds, Deadpool olarak ilk defa 2009 yılındaki X-Men filminde görülmüştü.

Bu filmde Marvel Comics’in en alışılmadık anti-kahramanı Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri olan Wade Wilson’un üzerinde uygulanan zorlu bir deneyin onu hızlandırılmış kendini iyileştirme gücü ve alt egosuyla baş başa bırakmasının hikayesi. Yeni yetenekleri ile donanmış ve kara, karmaşık bir mizah anlayışına sahip olan Deadpool, hayatını neredeyse sona erdiren adamı avlıyor.Deadpool Oyuncu kadrosu 

Deadpool 12 Şubat'da vizyona girecek.

Deadpool Oyuncu kadrosu , Deadpool oyunculari, Deadpool kim, Deadpool hakkinda, Deadpool cast, 

Deadpool Oyunculari

Deadpool oyunculari konusuna hoslgediniz arkadaslar.Herkesin merak ettigi bu sorunun cevabini bu sayfada bulacaksiniz.Deadpool oyunculari ozelik basrol oyuncumuz guzel prim yapti bu film ile.Bizde onun bu basarisini filme gosterdigimiz yogun ilgi ile tescil etmis olduk.Ancak bilinmeli ki gosterdigimiz bu youn ilgi sayesinde filmin devamida gelecektir ve filmde buyuk ihtimalle ayni karkater oynamaya devam edecek.Iste asagida butun oyunculari sirasiyla bulabilirsiniz.



Deadpool  Oyuncular

  • Ryan Reynolds
    Ryan Reynolds
    Rol: Wade Wilson / Deadpool
  • Morena Baccarin
    Morena Baccarin
    Rol: Vanessa Carlysle / Copycat
  • Ed Skrein
    Ed Skrein
    Rol: Ajax
  • Gina Carano
    Gina Carano
    Rol: Angel Dust
  • Brianna Hildebrand
    Brianna Hildebrand
    Rol: Ellie Phimister / Negasonic Teenage Warhead
  • T.J. Miller
    T.J. Miller
    Rol: Weasel
  • Andre Tricoteux
    Andre Tricoteux
    Rol: Piotr Rasputin
  • Jed Rees
    Jed Rees
    Rol: The Recruiter
Weasel's Wife
Meghan Orlovsky
Blind Al
Dopinder
Flight Deck Guard
Ten Year Old Boy
Super Slave #1
Girl #3
Gavin Merchant
Kyle Cassie


Yeni Deadpool görüntüleri New England ve Kansas City NFL Playoff karşılaşması sırasında TV spotu olarak yayınlandı. Reklamdaki görüntüler daha önce yayınlanan fragmanlar ve eklenen yeni görüntülerden oluşuyor.

Deadpool ilk olarak Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak ortaya çıkmıştı. Daha sonra Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmesine rağmen iyi bir karakterden daha çok bir anti-kahraman. Yönetmenliğini Tim Miller üstlendiği filmin senaryosu ise Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine tarafından yazıldı. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini Ryan Reynolds canlandırıyor. Deadpool karakteri bu filmde X Men Origins: Wolverine'de karşılaştığımız Deadpool'dan daha farklı bir karakterle yer alıyor.

Film Türkiye'de 12 Şubat 2016'da vizyona girecek.





  • Deadpool : Fotograf Morena Baccarin
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Brianna Hildebrand, Ryan Reynolds
  • Deadpool : Vignette (magazine) Ryan Reynolds, Tim Miller
  • Deadpool : Fotograf Ed Skrein, Gina Carano, Ryan Reynolds
  • Deadpool : Vignette (magazine) Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Morena Baccarin, Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Brianna Hildebrand, Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Brianna Hildebrand
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Morena Baccarin, Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds
  • Deadpool : Fotograf Ed Skrein
  • Deadpool : Fotograf Gina Carano, T.J. Miller
  • Deadpool : Fotograf Ryan Reynolds

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers