19 Ocak 2016 Salı

Deadpool Oyuncu kadrosu



Deadpool ne zaman vizyona giriyor? Deadpool fragman izle

Vizyona girmeye hazırlanan film’lerden olan Deadpool 12 Şubat 2016 tarihinde vizyonda olacak. Türkçe dublaj olarak yayınlanacak Film Sinema severlere hoş vakitler geçireceğe benziyor. Peki Deadpool filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar..


Vizyon Tarihi    12 Şubat 2016
Yönetmen: Tim Miller
Oyuncular: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein devamı...
Tür   Aksiyon , Macera , Komedi
Ülke  ABD
Marvel Stüdyoları'nın yeni bir X-Men spin off'u olan projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıracak isimse Ryan Reynolds. Deadpool karakteri, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip olacak.



Şubat ayında vizyona girecek olan Deadpool filmi, Çin‘de gösterime giremeyecek.
Deadpool Oyuncu kadrosu  Çin Basın Yayın, Radyo Sinema ve Televizyon Devlet Dairesi tarafından alınan karara göre; şiddet içerikli görüntüler, çıplaklık ögeleri ve argo dil gerekçe gösterilerek Deadpool filmine yasak getirildi.
Deadpool Oyuncu kadrosu  THR‘ın filmin yapımcı ve yayıncı stüdyoları olan 20th Century Fox/Marvel Studios‘a yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, filmin yapımcıları Deadpool’un yumuşatılarak Çin’de gösterilmesi fikrine, filmin hikayesini bozacağı gerekçesiyle karşı çıktı. Böylece, Deadpool’un Çin’de vizyonda olması çıkmaza girdi.
Deadpool Oyuncu kadrosu  Dünya film pazarında ikinci sırada yer alan Çin‘de böyle bir yasağın uygulanacak olması Deadpool için büyük bir kayıp olabilir. Zira, 2015’in başlarında gösterime girenKingsman: The Secret Service filmi, şiddet ögeleri içermesine rağmen yasaklanmamış ve ilk gününde 24,25 milyon dolar gelir elde etmişti.
Deadpool, 12 Şubat 2016’da Türkiye’de vizyona girecek. 

Deadpool Oyuncu kadrosu X-Men karakterlerinden biri olan Deadpool'un kendi filminden her yayınlanan video ayrı bir eğlenceli oluyor.

Son yayınlanan fragmanında Deadpool'un romantik film seven kadınlara iyi bir haberi var. 

"Bırakın erkek arkadaşınız süper kahraman filmine geldiğini sansın, aslında Deadpool romantik bir film(!)"


Ryan Reynolds, Deadpool olarak ilk defa 2009 yılındaki X-Men filminde görülmüştü.

Bu filmde Marvel Comics’in en alışılmadık anti-kahramanı Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri olan Wade Wilson’un üzerinde uygulanan zorlu bir deneyin onu hızlandırılmış kendini iyileştirme gücü ve alt egosuyla baş başa bırakmasının hikayesi. Yeni yetenekleri ile donanmış ve kara, karmaşık bir mizah anlayışına sahip olan Deadpool, hayatını neredeyse sona erdiren adamı avlıyor.Deadpool Oyuncu kadrosu 

Deadpool 12 Şubat'da vizyona girecek.

Deadpool Oyuncu kadrosu , Deadpool oyunculari, Deadpool kim, Deadpool hakkinda, Deadpool cast, 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers